13 °C
borús égbolt
2024. április 23., kedd
Béla

Majka lesz a Rising Star másik műsorvezetője?

2014. augusztus 21.
2.0391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Könnyen lehet, hogy a TV2 legújabb sikerprodukciója, avagy a Rising Star nem csak az újdonság varázsa miatt lesz majd egyedi és sajátos, hanem azért is, mert műsorvezetőként Ördög Nórát és egy ismert rappert állít a középpontba.

Több forrás is megerősítette ugyanis, hogy Majka szintén a Rising Star műsorvezetője lesz, ezáltal Ördög Nórával közösen vállalják magukra a nagy feladatot, miszerint elindítják a csatorna legújabb szuperprodukcióját.

A rapper természetesen egyelőre még sem megerősíteni, de igaz, megcáfolni sem akarta a hírt, azonban Ördög Nóra mellett kellemes újdonságként hatna Majka jelenléte a képernyőn, aki lazaságával és humorosságával erősítené a műsort.

A Rising Star egyébiránt egy roppant sajátos tehetségkutató lesz, amelyből a nézők egy ingyenes okostelefonos applikációnak köszönhetően már a kezdetektől részesei lehetnek a műsornak és szavazhatnak kedvenceikre, akik egy fal mögött énekelnek majd, ami csak akkor emelkedik fel, ha elegen szavaztak arra, hogy ez megtörténjen.