20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Majka kisfia máris igazi bajkeverő

2014. március 28.
2.0331
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Éppen tavaszi kikapcsolódását tölti Los Angelesben Majka és családja, ahol a celeb kisfiának köszönhetően egyáltalán nem unatkozik, Majoros Marián ugyanis bár még csak két éves, azonban máris igazi bajkeverőnek tekinthető.

Természetesen a kis Marián még nem lépett édesapja útjára, de azért így is sok kellemetlenséget okozott neki, amikor kedvessége miatt le kellett állítani a Mirage delfin show-t, a kisfiú ugyanis úgy gondolta, hogy szeretne ajándékot adni az állatoknak.

Emiatt az édesapjától korábban kapott kis műanyag-helikoptert egy mozdulattal, a nézőtérről bedobta az delfinek medencéjébe, nagy riadalmat keltve ezzel a dolgozók között, hiszen amennyiben az állatok megették volna a kis repülőt, akkor abba belehaltak volna.

Majka szavaival élve "égett a pofájáról a bőr", hogy miattuk le kellett állítani az egész show-t, de kisebb gondja is nagyobb legyen a sztárnak ennél az aprócska, ráadásul szeretetből elkövetett gyerekcsínynél.

A családhoz egyébiránt az amerikai kiruccanás során hamarosan csatlakozik Dundika is, aki egyelőre azonban a Nagy Duett döntőjére készül gőzerővel.