13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Majdnem 30 kilót fogyott Blake Lively

2018. február 14.
3.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Bár Blake Lively, a Gossip Girl sztárja soha nem volt kórosan sovány, ellenben fogyókúrára sem volt szüksége, noha a terhesség során állítólag rengeteg felesleg lerakódott a testén, amit a színésznő teljes egészében le tudott dolgozni.

Blake ugyanis saját Instagramján jelentette be egy fotó társaságában, hogy a terhesség után felkeresett egy személyi edzőt annak érdekében, hogy újra bombaformába kerüljön, és ahogyan a fotóról láthatjuk, ez igazán jól sikerült neki.

Hogy hány kilótól szabadult meg Blake? Ez az igazán elképesztő, hiszen a sztár a fotó mellé azt írta, hogy 61 font, azaz mintegy 27 kiló ment le a testéről, mert nemcsak az Instát pörgette és azon gondolkozott, hogy miért nem néz ki úgy, mint a bikinis modellek, hanem tett is valamit a fogyás érdekében.

Blake szerint ma ismét S-es mérettel büszkélkedhet, amire nagyon büszke, mint ahogyan arra is, hogy a 10 hónap alatt felszedett súlytöbblettől 14 hónap alatt teljesen megszabadult.


Thanks @donsaladino for kickin my A double S into shape. 10 months to gain, 14 months to lose. Feeling very proud ??????

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés,