7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Madonna éveken át próbált felszedni egy női modellt, aki mindent kitálalt

2018. július 23.
1.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Meglepő dologgal turnézta körbe a bulvársajtót Amanda Cazalet, egy 53 éves exmodell, aki nyilvánosságra hozta nem mindennapi történetét Madonnával, aki állítása szerint két teljes éven át bombázta őt szerelmes levelekkel, miután egy klipforgatáson beleszeretett.

A Daily Mail beszámolója szerint Amanda még az 1990-es Justify My Love című dal klipjének forgatásán találkozott Madonnával, ahol az énekesnővel kellett csókolóznia, és elmondása szerint már ott különös dolog történt, hiszen a megbeszéltekkel ellentétben nyelves csókot váltottak a kamerák előtt.

A modell azonban úgy volt vele, hogy ha megfizetik őt, akkor teljesen mindegy, milyen csókról van szó, azonban Amanda nemrégiben árverésre bocsátott pár olyan piros tintával írott szerelmes levelet, amit Madonna a forgatás után neki írt, és többek között a világ legszebb nőjének hívja benne őt.

Nem véletlenül, a nő szerint ugyanis Madonna két teljes éven át próbálta felcsípni, azonban neki akkor már férje volt, noha ez láthatóan nem zavarta a hírességet ebben, aki végül lemondott Amanda szerelméről.