13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Macskáját gyászolja Horváth Éva

2013. november 21.
2.3301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Szomorú híreket osztott meg a nagyvilággal Horváth Éva, az egykori modellből lett műsorvezető, aki két héttel ezelőtt utazott ki Floridába, hogy meglátogassa unokahúgát, és kikapcsolódjon, ám az utazás sajnos tragikusan záródott.

Horváth Éva ugyanis bár a viszontlátás örömével búcsúzott el szeretett kisállatától, Fahéjkától, a cicától, de a hazatérő modellnek a macska már nem tudott örülni, a kint lét alatt ugyanis Fahéjka súlyos fertőzést kapott, és elpusztult.

Éva mély megrendüléssel számolt be a történtekről saját közösségi oldalán, ahol elmondta, hogy bár a Család utcai kisállatrendelőben az orvosok mindent megtettek azért, hogy Fahéja rendbe jöjjön, de két nappal a beszállítását követően eluralkodott rajta a végzetes parvovírus, és az addigra már legyengült cicus végleg feladta a küzdelmet, amit addig hősiesen viselt.



Éva még fel sem dolgozta Fahéjka elvesztését, de közben folyamatosan másik cicájáért is aggódik, lévén a betegség fertőző az állatok között, így nem tudni, hogy a másik kedvenc elkapta-e a vírust, vagy sem.