0 ℃Tiszta idő
2020. június 05., péntek • Fatime

Lionel Richie a 35 éves We Are the World slágert hozta kapcsolatba a koronavírus járvánnyal

Szofi Kakuk , 2020. március 29.
A 35. éves évfordulója van a We Are the World című slágernek, amit anno az afrikai éhezők megsegítésére készített számos híres énekes és dalszerző. Lionel Richie most ezt a dalt hozta fel a koronavírus kapcsán is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az énekes szerint a dalban megjelenő erő és az összefogásra való buzdítás most mindannyiunk érdeke, így a We Are the World szavai a koronavírus elleni küzdelemben is hatalmas segítséget és erőt jelenthet. Lionel állítása az, hogy ezekben az időkben nem lehetünk önzőek és meg kell fognunk egymás kezét ahhoz, hogy legyőzzük ezt a világjárványt is és egy tudatosabb, megfontoltabb jövőkép kapujában állva meggyónjuk a bűneinket és az individualizmusra való túlzott törekvéseinket.

A 25. évfordulót a haiti földrengés áldozatainak kiáltották ki, a 35. évfordulót pedig a koronavírusban szenvedőknek és azok áldozatainak tiszteletére ajánlja az alkotói csapat. Lionel és társai azonban azt remélik, hogy a 45. évfordulót valami nagyon kellemes ügy érdekében tudják majd összekapcsolni az általuk írt világslágerrel. 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!