20 °C
borús égbolt
2024. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán

2024. május 07.
8.0081
Mariann profilja, adatai
Mariann
Az éjszaka folyamán került megrendezésre az év egyik legnagyobb divateseménye New Yorkban, ahol a téma idén a 'The Garden of Time' volt, melyet JG Ballard 1962-es The Garden of Time című novellája ihletett, a sztárok pedig lenyűgöző ruhakölteményekben vonultak végig a vörös szőnyegen.

A Met-gálán tehát idén a természeté volt a főszerep, sok híresség borult virágba, de volt aki különféle ágakkal díszített ruhában vonult fel. Sokan választottak áttetsző ruhadarabokat, melyekben jól láthatóvá vált intimebb testrészeik, például a mellek vagy éppen a fenék.

Zendaya sokakat meglepett, ugyanis két outfitben is végig vonult a vörös (pontosabban zöld-fehér) szőnyegen, először egy Maison Margiela ruhát viselt, melyet különleges kolibrik díszítettek, majd egy drámaian nagy 1996-os fekete uszályos, John Galliano alkotást. Jennifer Lopez egy csillogó Schiaparelli couture ruhát választott, ami teljesen átlátszó anyagból készült, csupán kristályok fedték el a színésznő testét.

Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán - 2. kép

Kim Kardashian idén is kitűnt a tömegből, ugyanis olyan darázs derekat villantott az ezüstszínű John Galliano fűzős ruhában, ami sokak szerint már túl sok volt. Emiatt ismét rengeteg kritika érte a hírességet. Lana Del Rey úgy festett Alexander McQueen outfitjében, mint aki most szabadult egy erdőből. Cardi B ruhája több négyzetméternyi felületet fedett, olyan nagy volt. Ariana Grande úgy festett, mint egy tündér a fehér Loewe ruhában. Doja Cat pedig összetévesztette a Met-et egy vizes pólós versennyel.

Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán - 3. kép


Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán - 4. kép


Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán - 5. kép


Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán - 6. kép


Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán - 7. kép


Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán - 8. kép


Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán - 9. kép


Mell és popsi villantásból nem volt hiány a 2024-es Met-gálán - 10. kép