6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Letámadták Madonnát az MTV VMA-n tartott beszédje miatt, de megvédte magát

2018. augusztus 22.
14.5241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Óriási hideg zuhanyt kapott a nyakába Madonna, aki az MTV Video Music Awards díjátadó részeként tartott beszédében csak néhány szóban emlékezett meg Aretha Franklinről, a soul nemrégiben elhunyt királynőjéről ahelyett, hogy egy alapos megemlékezést tartott volna.

Madonnát azonban nem kell félteni, ha igazának megvédéséről van szó, így az Instagramon, egy Camila Cabellóval készült fotó mellett elmondta, hogy őt nem arra kérték a díjátadó szervezői, hogy Aretháról megemlékezzen.

Sokkal inkább arra, hogy felkonferálja az egyik kategória győztesét, miközben felidéz egy olyan dolgot a karrierjéből, amely az elhunyt énekesnőhöz köthető, ennek pedig eleget is tett, amikor felidézte múltjának egy szegletét, és köszönetet mondott Arethának az inspirációért.

Madonna hozzátette, hogy nem is akart megemlékezni a díjátadón, hiszen ezt sem a kétperces korlátja, sem az eseményen uralkodó nagy hangzavar nem tette volna lehetővé.


And just to clarify: I was asked to present video of the year by MTV! And then they asked me to share any anecdotes I had in my career connected to Aretha Franklin! I shared a part of my journey and thanked Aretha for inspiring me along the way. I did not intend to do a tribute to her! That would be impossible in 2 minutes with all the noise and tinsel of an award show. I could never do her justice in this context or environment. Unfortunately most people have short attention spans, and are so quick to judge. I love Aretha! R.E.S.P.E.C.T. ????. I Love Camilla! Congrats! I LOVE my dress! AND. I love-L O V E!! ?? and there is nothing anyone can say or do that will change that. #vmas #postivevibes

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,