8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Lesifotós perelte be Gigi Hadidot

2018. október 24.
9.7621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Csúnyán kiakadt az Instagramon Gigi Hadid, miután egy lesifotós azért perelte be őt, mert állítása szerint forrásmegjelölés nélkül használta fel az egyik róla készült fotót a közösségi oldalon.

A modell szerint nagyon elege van már a lesifotósokból, és ahogyan elismeri, minden eseményen szívesen pózol és mosolyog a fényképezőknek,azonban a legtöbb esetben nem ilyen szituációban örökítik őt meg, például amikor hazafele sétál és fotósok hada áll lesben azért, hogy lekapják néhány lépését, az már nem ebbe a kategóriába tartozik.

Sőt az sem, amikor Hadid szerint a fotósok annyira közel merészkednek az autójához a saját járművükkel, hogy azzal gyakran balesetet okoznak, de ezért senki sem bünteti meg őket, mert a munkájukat végzik, ezzel azonban óriási mentális nyomást helyeznek a hírességekre.

Az Instagramra írt közleményéből kiderült, hogy ő személy szerint gyakran napokig is otthon marad, mert egyszerűen nem akarja, hogy lefotózzák, a mostani esetet pedig azért tartja nevetségesnek, mert egy olyan fotó miatt perlik, amit ő is forrásmegjelölés nélkül talált meg, valamelyik bulvároldal pedig vélhetően már úgyis kifizette a készítőt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

??

Gigi Hadid (@gigihadid) által megosztott bejegyzés,