12 °C
enyhe eső
2024. április 20., szombat
Tivadar

Lapátra került a Magna Cum Laude énekese

2013. december 03.
2.2971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Több megbízható forrás is egyidejűleg állította, hogy lapátra került a Magna Cum Laude frontembere, ám szűrét nem a zenekarból tették ki, mindössze feleségének lett elege abból, hogy Mező Misi képtelen hűséges maradni hozzá.

Információink szerint a Voice egykori zsűritagja most azért kapálózik, hogy kedvese, visszafogadja őt, mert az úszóoktatóként dolgozó Dóra, akit Misi három évvel ezelőtt vett feleségül, megelégelte azt, hogy párja állítólagosan ágyba bújt néhány rajongóval, aminek köszönhetően házasságuk is válságba került.

A párnak egyébiránt másfél évvel ezelőtt közös gyermekük is született (Nimród), de egy a párhoz közelálló informátor szerint olyannyira elharapóztak a kedélyek, hogy Misi már nem is él otthon.

A hűtlenségre bizonyíték ugyan nincs, de a forrás szerint Dóra biztosan nem tette volna ki Misi szűrét, ha erre nem lett volna megalapozott indoka.

Mező Misi természetesen egyelőre tagadja a fenti vádakat, de a háttérben állítólagosan nagyon megviselték a történtek, ám mégis csak magának köszönheti, hogy mindez így alakult.