6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Kylie Jenner retusált fotót tett fel Instagram oldalára

2019. május 11.
9.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Hétfőn este rendezték meg a divatvilág egyik leghíresebb gáláját, a MET gálát, melyen természetesen rengeteg celeb volt jelen és azóta is posztolják fotóikat a közösségi oldalakra, de van aki inkább retusálja képeit a még tökéletesebb alakért.

A Kardashian-Jenner család már több alkalommal is belebukott abba, hogy retusált képeket osztottak meg közösségi oldalaikon.

Most a legfiatalabb Jenner lány tett így, ugyanis Kylie a MET gálát követően a róla készült milliónyi fotó közül egyet úgy gondolt, hogy megoszt az Instagramon, de előtte még egy kicsit módosította, hogy az egyébként is vékony derekát még kisebbre csinálja. Természetesen a kis csínyt azonnal észrevették a szemfüles rajongók és teljesen kiakadtak rajta.

Kylie valószínűleg amiatt tette ezt, mert testvére, Kim eszméletlen darázsderekat villantott a gálán. A fotót azonban nem törölte saját oldaláról, ezek szerint nem nagyon érdekli mások véleménye.

Eredeti fotó:

Kylie Jenner retusált fotót tett fel Instagram oldalára - 2. kép


Retusált fotó:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

shout out to my beautiful glam goddesses ????@makeupbyariel @tokyostylez @lorraineschwartz

Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés,

MET gálát, melyen természetesen rengeteg celeb volt jelen és azóta is posztolják fotóikat a közösségi oldalakra, de van aki inkább retusálja képeit a még tökéletesebb alakért.

A Kardashian-Jenner család már több alkalommal is belebukott abba, hogy retusált képeket osztottak meg közösségi oldalaikon.'>