Kylie Jenner Olaszországban szülinapozott

Szofi Kakuk , 2019. augusztus 11.
Kylie Jenner tegnap töltötte be a 22. életévét és jelenleg is élvezi az olasz mentalitást, ugyanis Olaszországban tartózkodik néhány napja.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Positanoraba elkísérte édesanyja, Kris Jenner, szerelme Travis Scott és jó néhány barátjuk is, köztük Scott Disick és Sofia Richie is. Kylie már nagyon várta a születésnapját, ami egy hatalmas jachton volt megtartva, ráadásul akkora bulira számítottak, ami talán évek óta nem volt a celebek között.

Lehetséges, hogy nemcsak a születésnapa lett megtartva, hanem egy rögtönzött esküvő is? Minden adott volt ahhoz, hogy Travis és Kylie kimondja egymásnak a boldogító igent, de lehetséges, hogy csak a figyelem kedvéért tettek úgy, mintha többről lenne szó. A fátyolnak hitt ruha, voltaképpen Kylie szülinapi szettjének a része volt, amiben egy aranyos videót is felvett a kislányával közösen. A szépségguru igyekszik kihasználni az olasz partok adta lehetőségeket és beilleszkedni a mediterrán közegbe, ezt a hétköznapi outfitje is megerősítette, amiben flangált a városban. 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!