8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Közel 20 kilótól szabadult meg Csisztu Zsuzsa a szülés után

2014. május 21.
2.4371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Igazán szerencsésnek mondhatja magát Csisztu Zsuzsa, akire második terhessége során ugyan hamar felszaladtak a kilók, de mára mindez a múlté, egy különleges kaktuszkivonat segítségével ugyanis közel 20 kilótól szabadult meg, így visszanyerte a szülés előtti alakját.

Zsuzsának saját férje, Dr.

Ketskés Norbert segített a fogyásban, aki az ország egyik legjobb és legismertebb táplálkozástudományi szakértője, ezáltal felesége figyelmébe ajánlott egy különleges ázsiai kaktuszkivonatot, ami segíthet a fogyásban.

Csisztu Zsuzsa elárulta, hogy az étrendkiegészítőből naponta kétszer fogyasztott, és olyan jól elvette az étvágyát, hogy egyáltalán nem vágyott többre, csak annyira, amennyire szervezetének szüksége volt, miközben emésztése is alaposan beindult, így a kilók szó szerint csak úgy szaladtak le róla.

Az egykori tévés kiemelte, hogy természetesen a kivonat alkalmazása mellett egészségesebben kezdett étkezni, és sportolni, valamint jógázni is eljárt, ami bizonyára elősegítette a hatást, hiszen szerinte csak a kaktuszkivonattal nem biztos, hogy elért volna hasonló eredményt.