12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Kopasz lett a Barátok közt fiatal szívtiprója

2013. december 04.
2.3401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Kopaszon találkozhatnak majd a jövőben a tévénézők a Barátok közt fiatal sztárjával, Kiss Péter Balázzsal, aki szerepe miatt kénytelen volt leborotválni a fejét.

A sorozat Illés Pétereként ugyanis Balázs egy tragikus történet főszereplőjévé válik, a fiatal fiú ugyanis a képernyőn egy súlyos betegséggel, a leukémiával száll szembe, amiért kemoterápiás kezelést kap, így hajától is meg kellett szabadulnia.

Kiss Péter Balázs saját bevallása szerint egyáltalán nem bánja, hogy meg kellett szabadulnia hajától, hiszen tudta, hogy egyszer majd eljön ez az idő is, de nem esett kétségbe, nem is volt kérdéses számára, hogy vállalja-e, hiszen mindez nem több, mint egyszerű színészi feladat, hogy a lehető leghitelesebben alakíthassa szerepét.

A színész egy interjúban kiemelte, hogy már többen is megszólták azért, mert mindig sapka van a fején, még a színházba is azzal ment be, de saját magának nem volt nehéz azonosulnia az új hajviselettel, hiszen korábban is nagyon sokáig volt ilyen a "frizurája".