12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Könyvet írt ByeAlex

2014. január 14.
2.7201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
A fiatal énekes - ha csak átmenetileg is - lecserélte a mikrofont billentyűzetre, egy háromrészes regény írásába fogott, amelynek első részét már májusban kézbe vehetjük.

A regény az Özséb - Egy öngyilkos Miskolcon címet kapta.

Márta Alex elárulta, hogy van egy önéletrajzi könyve, ami az Erovíziós Dalfesztivál előtt, közben és után megélt tapasztalatiról számol be a saját stílusában, azonban ez a könyv nem erről fog szólni. Egy olyan ember utolsó napját mutatja be, aki egy váratlan bejelentést követően úgy dönt, öngyilkos lesz. ByeAlex a következőket nyilatkozta:

Az Eurovízió után úgy éreztem, el kell mondanom, mi történt velem, illetve, hogy miként éltem meg azokat a hónapokat. Az Ulpius-ház Könyvkiadó vezetése viszont azt javasolta, hogy felesleges megjelennem egy ilyen témájú könyvvel, mivel már régebb óta figyelemmel követnek, és úgy gondolják, azt a stílusú írást kellene képviselnem, ami valójában jellemez engem. Akkor én elmondtam, hogy egy ideje már dolgozom egy regényen. Így kezdtük. Nekem van egy történetem, nekik meg egy könyvkiadójuk.


Könyvet írt ByeAlex - 2. kép

A regény borítóját az énekes testvére, Márta Amarilla készítette. Amarilla nem először segít bátyjának, hiszen a Kedvesem című dal háttér- animációját is ő komponálta meg.