2019. február 21., csütörtök • Eleonóra

Kokaint, heroint és ecstasy-t is talált a boncolás Carrie Fisher szervezetében

Brauny , 2017. június 20.
A világ minden Star Wars-rajongóját nagyon érzékenyen érintette, amikor kiderült, hogy mindannyiunk Leia hercegnője, avagy a hetedik részben is feltűnt Carrie Fisher váratlanul elhunyt.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Már akkor is sok pletyka érkezett arról, hogy az ismert színésznő halálát különféle drogok okozták, azonban mostanra készült el a halottkém boncolási beszámolója, amiből nagyon érdekes dolgok derültek ki a híresség halálával kapcsolatban.

Mint a Variety beszámolójából megtudtuk, a színésznő halálának elsődleges oka alvási apnoé volt, aminek a lényege röviden és tömören az, hogy alvás közben az ember légzése leáll, és ha valamiért nem ébred fel - például bódult állapotban vannak -, akkor az végzetes is lehet.

Márpedig Carrie nem ébredt fel, a jelentés szerint pedig vélhetően azért, mert nagyon erős drogok voltak a szervezetében - kokain, heroin és ecstasy nyomait is megtalálták benne -, de mivel a család nem engedélyezte a teljes körű boncolást, ezért a drogokat nem tudták egyértelműen kapcsolatba hozni a halálesettel.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!