14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Kokaint, heroint és ecstasy-t is talált a boncolás Carrie Fisher szervezetében

2017. június 20.
10.5901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A világ minden Star Wars-rajongóját nagyon érzékenyen érintette, amikor kiderült, hogy mindannyiunk Leia hercegnője, avagy a hetedik részben is feltűnt Carrie Fisher váratlanul elhunyt.

Már akkor is sok pletyka érkezett arról, hogy az ismert színésznő halálát különféle drogok okozták, azonban mostanra készült el a halottkém boncolási beszámolója, amiből nagyon érdekes dolgok derültek ki a híresség halálával kapcsolatban.

Mint a Variety beszámolójából megtudtuk, a színésznő halálának elsődleges oka alvási apnoé volt, aminek a lényege röviden és tömören az, hogy alvás közben az ember légzése leáll, és ha valamiért nem ébred fel - például bódult állapotban vannak -, akkor az végzetes is lehet.

Márpedig Carrie nem ébredt fel, a jelentés szerint pedig vélhetően azért, mert nagyon erős drogok voltak a szervezetében - kokain, heroin és ecstasy nyomait is megtalálták benne -, de mivel a család nem engedélyezte a teljes körű boncolást, ezért a drogokat nem tudták egyértelműen kapcsolatba hozni a halálesettel.