12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Kitálalt: óriási orgiák és drogozás volt a Playboy villában Holly Madison szerint

2015. július 03.
2.5991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Megjelent végre Holly Madison sokak által régóta várt botránykönyve, aki Hugh Hefner egyik barátnőjeként mintegy 7 éven át élt a Playboy villában, ahol elmondása szerint néha egészen elképesztő dolgok zajlottak.

Holly olyan dolgokról számolt be könyvében, miszerint Hefner beteges szokásokkal rendelkezik, ezáltal többször is tiltott drogokkal tömte tele őket, és kukkolva élvezte a szexet, sőt egyszer annyira padlóra küldte lányait, hogy a könyv írója még az öngyilkossággal is megpróbálkozott.

Madison őszintén írt arról a könyvben, hogy bár megpróbált ő lenni a Playboy villa királynője, Hefner mégsem őt vette el feleségül, de ezt nem is bánja, mert a legismertebb férfimagazin vezére furcsán kezelte az emberi kapcsolatokat, így szerdánként és péntekenként mindig orgia volt, miközben Hefner váltásban aludt a villában lakó lányokkal.

Holly Madison ezek után, 7 évvel a beköltözést követően elhagyta Hefnert, és ma Pasquale Rotella, Amerika egyik legismertebb, főként partiszervezőként ismert milliomos felesége.