Kitálalt A szürke ötven árnyalata rendezője

Mariann , 2017. július 08.
Valóságos rémálom volt A szürke ötven árnyalata forgatása, mert a rendező és a trilógia szerzője, aki egyben a film egyik producere is volt, szinte semmiben nem értettek egyet - árulta el Sam Taylor-Johnson.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A rendező éppen ezért nem is vállalta a másik két rész elkészítését, mert nem szereti, ha beleszólnak a dolgába. Taylor-Johnson úgy fogalmazott, hogy teljesen kiszáradt és levegő után kapkodott, mert E.L. James minden döntését megkérdőjelezte. A rendezőnek állítólag félidőben már romokban hevert az önbizalma, mert James úgy bánt vele, mintha teljesen inkompetens lenne. A Stylist magazinnak adott interjújában arról mesélt, hogy nagyon kemény volt az a néhány hónap, teljesen ki volt ütve. Taylor-Johnson A szürke ötven árnyalata traumája után a munkába menekült: elvállalta a Gypsy című tévésorozatot.

Az árnyalat-trilógia következő részének rendezője, James Foley azonban remekül érezte magát a forgatáson, a másodikkal együtt a harmadik részt is elkészítette - A szabadság ötven árnyalata hagyományos módon Valentin nap környékén kerül majd a mozikba, jövőre.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!