19 °C
szórványos felhőzet
2024. április 28., vasárnap
Valéria

Kis mértékben, de javultak Michael Schumacher kilátásai

2014. január 01.
2.0821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az egész világ azért aggódik, hogy Michael Schumacher, avagy a Forma-1 hétszeres világbajnoka a vasárnapi síbalesetét követően épen és egészségesen ébredjen fel a mesterséges kómából.

Habár korábban rémisztő hírek láttak napvilágot az egykori pilóta állapotáról, a legutóbbi sajtótájékoztató azonban jó híreket hozott.

Kis mértékben ugyan, de orvosai szerint javult Michael Schumacher állapota, a legújabb CT-felvételek alapján ráadásul sokkal biztatóbb is a helyzet, mint azt korábban gondolták, így a sportoló állapota stabil, de még további beavatkozások szükségesek ahhoz, hogy Sumi rendbe jöhessen.

Az orvosok kiemelték, hogy bár az egykori versenyző állapota kiegyensúlyozottá vált, a helyzet még mindig kritikus, és korai lenne azt is kijelenteni, hogy túl van az életveszélyen, de orvosai szerint a vérömlenyt sikeresen eltávolították, azonban a beavatkozást követően újabb sérülésekre bukkantak.

Jean-Francois Payen professzor szerint az előttünk álló órák döntőek lesznek Schumacher számára, így amennyiben stabil marad a versenyző állapota, újabb reménysugár csillan majd a felépüléssel kapcsolatban.