31 °Ckevés felhő
2020. augusztus 15., szombat • Mária

Kis híján börtönbe került Sarka Kata

Brauny , 2014. január 13.
Egy hajszál híján múlt, hogy nem került börtönbe Hajdú Péter felesége, Sarka Kata ugyanis egy befizetetlen helyszíni bírság miatt már bírósági végzést is kapott, de szerencsére a történet az utolsó pillanatban elrendeződött.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Kata saját bevallása szerint óriási késésben éppen edzésre sietett, amikor úgy gondolta, hogy a reggeli dugót kikerülve a buszsávban próbált utat törni magának, ám a celeb nem volt elég körültekintő, a semmiből ugyanis előbukkantak a rend éber őrei, és megbírságolták 10 ezer forintra.

A történet eleddig egészen hétköznapi lenne, de a bírság időközben valahová elkeveredett, és feledésbe is merült, így a soron következő felszólítás már egyenesen a bíróságról érkezett, ahol háromnapos elzárással fenyegették meg Sarka Katát, amennyiben nem intézi el a befizetést.

Természetesen a bírságnak a csúszás miatt a többszörösét kellett megfizetnie Hajdú Péter feleségének, és bár az eseten ma már csak nevet, de elmondása szerint nagyon megijedt, amikor először látta, hogy börtönbe akarják zárni, amit férje állítólag szemtelen módon még javasolt is számára, hogy próbálja ki.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

Sonci • Messiás #3 • 7 éve, 1 hónapja és 25 napja

Nagyon sürgős lehet az a torna...

moni1294 • Überbrutál #2 • 7 éve, 1 hónapja és 26 napja

Nevetséges ez a műnő.

Linda • Polihisztor #1 • 7 éve, 1 hónapja és 26 napja

hát még ebből is poén csinálnak...nagyon ciki, nem kellett volna a buszsávban mennie! Annyira fontos lenne neki az edzés?!