7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Kim Kardashian megmutatta a világnak tündéri kislányát

2013. november 14.
2.3431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Habár Kim Kardashian már júniusban világra hozta Kanye West rapperrel közös gyermeküket, de a sztárbébit az elmúlt hónapok során folyamatosan rejtegették a nyilvánosság elől.

Nemrégiben azonban végre megtört a jég!

Kim Kardashian, az ismert amerikai modell ugyanis nemrégiben feltöltötte az első képet az immáron öt hónapos North Westről, akiből a pár nem szeretne tipikus gyereksztárt vagy valóságshow-szereplőt csinálni, ám az első kép napvilágra hozatalát fogadó ovációt követően nem kizárt, hogy a pár nem tudja majd betartani fogadalmát.

Kim ugyanis az első fotó után egyre több és több képet osztott meg közösségi oldalán a láthatóan kiegyensúlyozott, boldog és mindig mosolygós kislányról, akit nemes egyszerűséggel csak Nori néven becéz az álompár.

Kanye West és Kim Kardashian egyébiránt immáron másfél éve élnek együtt, ám házasságukat még nem sikerült megpecsételniük. A pár tavaly decemberben jelentette be, hogy úton van első gyermekük, aki idén június 15-én látta meg a napvilágot, és az alábbi képen mutatkozott meg a világnak elsőként:

Kim Kardashian megmutatta a világnak tündéri kislányát - 2. kép