6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Kim Kardashian kisminkelte a lábát

2019. június 17.
9.7861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Kim Kardashian nemcsak az arcára ken fel egy jól fedő alapozót, hanem a lábára is, ha úgy érzi szüksége van a tökéletes bőrszínének a kihangsúlyozására.

A popsikirálynő nemrég egy rövid videót töltött fel az Instagram oldalára, ahol megmutatta azt is, hogy hogyan tünteti el a lábán lévő pikkelysömört és egyéb apróbb foltokat, sebeket.

Kim erre a saját márkás alapozóját alkalmazza, ami láthatóan nagyon jól fed és egy kellemes bőrfényességet is hagy a bőrön.

Kim elárulta, hogy akkor szokta kisminkelni a lábát, ha maximális, magabiztos fellépést szeretne magának kölcsönözni. Azt is elmondta a követőinek, hogy közelről nagyon látszódnak a vénái és az egyéb apróbb bőrelszineződései, amiket örömmel elfed ezzel a módszerrel. A sminkelésnek azonban, a legfőbb oka a pikkelysömöre, amivel már jó ideje küszködik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I?m so excited for you guys to try my new @kkwbeauty Body Collection. It consists of 3 different products (body make up, a liquid body shimmer and a loose shimmer powder). I use them all separately and sometimes all together depending on the look I am going for. This one shown above is the body Make Up. This is what I use most often. I don?t always like my legs to have shimmer on them. I use this when I want to enhance my skin tone or cover my psoriasis. I bruise easily and have veins and this has been my secret for over a decade. I?ve learned to live with and not be insecure of my psoriasis, but for days when I want to just cover it up I use this Body Makeup. My formula is so creamy and buildable and has a smooth satin finish. It builds easily for a more full coverage if needed. It launches 06.21.19 at 12pm pst at kkwbeauty.com #kkwbeauty. Stay tuned for some videos showing how i use it all.

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,