12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Kiderült Kim Kardashian és Kanye West negyedik babájának a neme

2019. január 09.
7.6141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Nemrégiben derült ki, hogy a két világsztár ismét bővíti a kis családot, ráadásul ismét egy béranyának köszönhetően, most pedig már az is kiderült, hogy mi a baba neme.

Kim és Kanye West szinte semmit sem tud eltitkolni a nyilvánosság elől, így például hamar kiderült az is, hogy nemsokára megszületik a pár negyedik gyermeke.

Egyelőre természetesen még mindig nem erősítette meg a pár a híreszteléseket, ennek ellenére már terjednek a pletykák, miszerint egy kisfiúval fog bővülni tavasszal a család.

Korábban már Kim említette, hogy szeretne még egy gyereket és ehhez volt lefagyasztva a párnak egy embrió, amit most úgy tűnik egy új béranya fog a világra hozni. Már alig várjuk, hogy hivatalosan is bejelentse és megerősítse a híreket a pár.
ismét bővíti a kis családot, ráadásul ismét egy béranyának köszönhetően, most pedig már az is kiderült, hogy mi a baba neme.

Kim és Kanye West szinte semmit sem tud eltitkolni a nyilvánosság elől, így például hamar kiderült az is, hogy nemsokára megszületik a pár negyedik gyermeke.'>