20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Kibékült Sarka Kata és Szabó Zsófi

2014. június 18.
4.1801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A Nőihírek csapata is beszámolt arról korábban, hogy Hajdú Péter felesége és Szabó Zsófi között a közelmúltban alaposan megromlott a baráti viszony, azonban mint kiderült, az állapot csak átmeneti volt, a két barátnő ugyanis ismét jó kapcsolatot ápol egymással.

Megtudtuk, hogy Szabó Zsófi az édesapja halála miatti gyásztól fordult kicsit magába és szakította meg kapcsolatát nem csak Sarka Katával, hanem szinte mindenkivel, ami főként a Hajdú-családot érintette érzékenyen, hiszen Zsófi kisfiúk keresztanyja is egyben.

Miután a sajtó is felkapta az ügyet, a két lány vélhetően azonnal észbe kapott, és közeli ismerőseik szerint rögtön felvették egymással a kapcsolatot, aminek az lett az eredménye, hogy hétfő este Szabó Zsófi már Hajdúéknál vacsorázott, mindemellett pedig ő altatta el keresztfiát is.

A lányok közeli ismerőse szerint Kata és Zsófi barátsága töretlen maradt, de azért lesz még mit megbeszélniük, ellenben Hajdú Péter felesége nem akar ítélkezni barátnője felett, mert még senkit sem veszített el, aki nagyon fontos lett volna számára, így nem tudja, hogy mire is képes a gyász.