17 °Ckevés felhő
2020. szeptember 24., csütörtök • Gellért, Mercédesz

Khloé Kardashian megható üzenettel köszöntötte fel Kylie Jennert

Szofi Kakuk , 2020. augusztus 11.
Kylie Jenner betöltötte a 23. életévét és ebből az alkalomból Khloé, egy igazán megható, kicsit csöpögős üzenettel köszöntötte a legkisebb kishúgát.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Khloé egy kiskori képet is kitett a babakorú Kylieról és kihangsúlyozta, hogy mindössze 13 év korkülönbség van közte és Kylie között. Khloé egy hosszú szövegben azt is kifejtette, hogy mit is jelent számára Kylie, milyen tulajdonságait csodálja igazán és miért gondolja úgy, hogy egy nagyon erős személyiség, aki fiatal kora ellenére, még felelősségteljes is.

A szereteted, a humorod, a nagylelkűséged, a magabiztosságod, az empátiád, a vonzerőd, az erőd, csak néhány dolog, amit imádok benned és amiért csodállak. Áldottak vagyunk mind, hogy vagy nekünk és még szerencsésebbek vagyunk azért, mert inspirációt adsz. Egy nagyszerű anya, testvér, lány és üzletasszony vagy.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy birthday my baby girl!!! How is my baby girl 23?! ???? seriously how? But oh my goodness hasn?t this been the most spectacular 23 years?! We have the best memories and yet we still have so much life to live!! What an exciting thought! This is just the beginning. Happy birthday sweet Kylie! Your love, humor, generosity, confidence, empathy, charm, strength are just a few things I love and adore about you!! You motivate me and keep me in awe of you. We are all so blessed to have you. Luckier to be inspired by what an incredible mommy, sister, daughter and business woman you are. Being your sister is one of the greatest blessings life has given me. You have a heart of solid gold. You leave everybody better after meeting them. I sincerely thank God every single day for you and the rest of my family! May you continue to be surrounded by blessings, love, happiness and laughter! I will love you until the end of time! I will happily spend forever proving it ????

Khloe? (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!