9 °C
enyhe eső
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Kétségbe estek az Édes élet szereplői a műsor vége miatt

2014. október 24.
3.8691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Több celebünknek is véget ér a valódi édes élet a TV2 műsorának végével, ami nem véletlen, hiszen nagyon sokan a reality-vel keresték meg mindennapi kenyerüket, aminek egyik napról a másikra most vége szakad.

Sokaknak van már B-tervük, de a legtöbb szereplő igencsak kétségbe esett.

Ott van például Zámbó Krisztián, aki a kieső bevételt azzal szeretné majd pótolni, hogy hétköznapi szakácsnak áll, így már be is iratkozott egy OKJ-s tanfolyamra. Elmondása szerint édesapja egykori kedvenc szállodája, a Jimmy Hotel kereste fel őket azzal, hogy a jövőben párjával együtt vezessék a szállodát, így most minden erejüket erre koncentrálják majd, ennek köszönhető, hogy Krisztián még a szakácsszakmát is kitanulja.

Belebetegedett az Édes élet végének hírébe Győzike, aki szerdán kórházba is került. Mint ismert, a TV2 több millió forintért hívta vissza műsorába a celebet, akinek annak ellenére is ilyen magas összeget fizettek, hogy korábban bántalmazta a csatorna munkatársát.

Győzike nagyon kétségbe esett a hír hallatán, de elmondása szerint máris talált magának egy új elfoglaltságot azért, hogy továbbra se kelljen dolgoznia, ezáltal most társkereső irodát szeretne nyitni.