7 °C
borús égbolt
2024. április 24., szerda
György

Keleti Andi könnyebben megtalálja elveszett tárgyait

2013. november 17.
2.2011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Új szolgáltatás lépett piacra az Elveszett - Meglett okosmatrica képében, amely - ahogy a neve már sejteti - az elveszett tárgyak megtalálása esetén segít hamarabb visszajuttatni a tulajdonoshoz tulajdonát.

A www.elveszett-meglett.hu oldalon egyénileg mindenki saját maga határozhatja meg milyen információt ad meg magáról és mekkora jutalmat ajánl fel a megtalálónak.

A rendszer úgy működik, hogy egy matricát ragasztunk a féltett tárgyra, amelynek sorszámát regisztráljuk és a nevünkhöz kötjük, így az oldalon azonnal beazonosítható ki a tulajdonos, ha egy olyan tárgyat találunk, amin ilyen matrica van.

Keleti Andrea így vélekedik a szolgáltatásról:
Remek ötletnek tartom az Elveszett - Meglett szolgáltatást, egyrészt, mert a becsületes hozzáállásra épít, másrészt biztonságot ad, hogy ha véletlenül bárki a családból elhagy valamit, nagyobb eséllyel talál vissza hozzánk majd a féltett tárgy. A férjem a legprecízebb ember, akit ismerek, ő soha életében nem hagyott el semmit.

Sem én, sem a gyerekek nem büszkélkedhetünk azonban ezzel a tulajdonsággal. Legutóbb a táskámat hagytam el, benne minden fontos értékemmel, ami ugye nem csak a tárgyak anyagi értéke miatt fájdalmas, de a telefonom, a határidőnaplóm nagyon nehezen pótolható adatokat, információkat tartalmaz. Nem is beszélve a szívemnek oly kedves napszemüvegemről, vagy a gyermekeimről készült friss fotókról


Keleti Andi könnyebben megtalálja elveszett tárgyait - 2. kép

Andi egyébként rendszeresen elhagyja holmijait, sőt egyszer még a gyermekét is elhagyta, jobban mondva az oviban felejtette, ugyanis nem volt megbeszélve, hogy aznap ki is megy érte.

Emlékszem, hogy éppen lázasan készültünk a Mikulásra, kint voltak már a csizmák, szépen belerejtettem egy kis csomagban a Máténak szánt apró játékot, de azzal nem számoltam, hogy egy karácsonyfafüzért fog találni benne. Mondanom sem kell, hogy mennyire meg volt lepődve, véletlenül ugyanis egy másik doboz került a kezembe