13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Katalin hercegnőt is lehallgatták!

2013. november 18.
2.0841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Elképesztő lehallgatás-botrány söpör végig a nagyvilágon, amelyben több politikus, de még hírességek is érdekeltté váltak a közelmúltban, legfrissebb híreink szerint pedig Katalin hercegnő is áldozata lett a lehallgatásoknak.

Az időközben megszüntetett News of the World magazin ellen indult perben ugyanis a lap szerkesztői elismerték, hogy Katalin hercegnő is a lehallgatott személyek listáján volt, illetve neve valóban megtalálható abban a több ezer oldalas dokumentumban is, amelyet még 2006-ban koboztak el Glenn Mulcaire magánnyomozótól, akit illegális telefonlehallgatások miatt tartóztattak le korábban.

A jegyzetek között Katalin hercegnő még eredeti nevén, Kate Middletonként szerepel, de rajta kívül olyan brit hírességek is a lehallgatások áldozataivá váltak, mint Boris Johnson, London polgármestere, vagy Wayne Rooney, a jól ismert focista.

A News of the World botránya két évvel ezelőtt, 2011-ben robbant ki, ám a nyomozás előrehaladásával egyre elképesztőbb információk látnak napvilágot arról, hogy kik álltak a megfigyeltek, illetve lehallgatottak között.