6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Katalin hercegnőé a világ legszebb hajkoronája

2014. január 24.
2.1351
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A Promotional Codes című lap internetes felméréséből kiderült, hogy nem a híres hollywoodi sztároknak, de még csak nem is az ismert énekeseknek, hanem Katalin hercegnőnek van a legszebb hajkoronája a világon.

A rendkívül reprezentatív felmérésben maguk a rajongók dönthették el, hogy kinek adják az elismerést, így Katalin hercegnő került az élre, aki olyan ismert sztárokat előzött meg a listán, mint Beyoncé, vagy Jennifer Anniston, de még Kim Kardashian is csak a fenség mögött végzett.

A hercegnő hajkoronája a legtöbb szavazó szerint azért kerülhetett az élre, mert természetesnek hat, egyszerűen gyönyörű, és látszik rajta, hogy rendszeresen ápolja, illetve sokat is törődik vele, ami csak részben igaz, hiszen Kate hajáról egy világhírű mesterfodrász gondoskodik.

Katalin ugyanis az élet minden területén megválogatja maga körül az embereket, így fodrászának is egy olasz hírességet, Rossano Ferretto-t kért fel, aki 600 fontért vágja le jómódú vendége frizuráját, ami jelenlegi árfolyamon számolva több mint 200 ezer forintnak megfelelő összeg.