0 ℃Tiszta idő
2020. május 29., péntek • Magdolna

Katalin hercegné megérti Meghan hercegné tartozkodó magatartását

Szofi Kakuk , 2019. december 02.
Katalin hercegné a minap kijelentette, hogy abszolút megérti Meghan hercegnét abból a szempontból, hogy a nagy médianyomás miatt inkább kerülni szeretné a royal család közelségét.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Az amerikai tartózkodást, Meghan Markle apjáról szóló pletykákat, de még a sussexi hercegné fölényes és olykor közönyös hozzáállását is le tudta nyelni Katalin hercegné, de azt nem tudja szó nélkül hagyni, hogy Harry herceg és Vilmos herceg közötti kapcsolat egyre nagyobb szakadékot szül. A sussexi hercegi pár, szinte teljes mértékbe kivonta magát a royal család minden tagjára vonatkozó kötelezettségek alól, Meghan és Harry több amerikai lapot is éppen perel és a csúcsra az ívet az adja, hogy közben Harry herceg is egyre inkább azt érzi, hogy a családfői teendői fontosabbak a közjóval szemben.

Eközben Katalin hercegné pont hogy támogatást várna Meghan hercegnétől, hogy a jelenleg széthullóban lévő királyi családot egyben tudja tartani. Vilmos herceg felesége megérti, hogy Meghannak most nagyon nehéz időszaka van, de mindemellett úgy gondolja, hogy egy erős vezetőnek felül kell kerekednie a magánéleti problémáin, ha ezt megköveteli egy felsőbb jó.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!