24 °Czápor
2020. július 16., csütörtök • Valter

Károly herceggel ismételten nem ért egyet a fél internet

Szofi Kakuk , 2020. február 06.
Károly herceg döntését ismételten megtámadták az internetezők. A herceg ugyanis Katy Perryt nevezte ki az egyik jótékonysági alapjának a nagykövetének, ami rögtön megosztotta a közönség véleményét.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A királyi család sajtóban való megjelenése még mindig nem csitult, de most nem Harry herceg és Meghan hercegné került a fókuszba, hanem Károly herceg. A minap tartották meg ugyanis a Brit és Ázsiai Alapítvány egyik rendezvényét, ahol a trónörökös Katy Perryt nevezte ki nagykövetnek. A szervezet fő célja, hogy támogassa a rászoruló ázsiaiakat és csökkentse a Dél-Ázsiában lévő szegénység mértékét.

Károly herceggel ismételten nem ért egyet a fél internet - 2. képA legtöbben azért háborodtak fel Károly herceg döntése kapcsán, mert Katy Perry sehogyan sem illik ebbe a jótékonysági körbe, ugyanis se nem ázsiai se nem brit. Károly herceg azonban azzal magyarázta a döntését, hogy a tavalyi évben Mumbaiban találkozott az énekesnővel és lenyűgözte őt az, hogy énekesnőként mennyi mindenben igyekszik segíteni a rászorulóknak. A szervezet egy másik nagykövete, Nihal Arthanayake is megszólalt az ügyben, aki azt mondta, hogy Katy remek választás volt a herceg részéről, hiszen elkötelezett segítő, aki a szivén viseli a nehézsorsú emberek életét és minden szinten nagylelkű és segítőkész lélek.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!