9 °C
tiszta égbolt
2024. április 26., péntek
Ervin

Károly herceg még mindig nem épült fel a koronavírusból

2020. június 19.
13.5611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Károly herceg szerencsére már túl van a betegségének a nehezén, március közepén ugyanis, ő is elkapta a koronavírust.

A betegségből azonban még mindmáig nem gyógyult fel teljes egészében.

Károly herceg 71 éves korában fertőzödött meg a koronavírussal és bár szerencsésnek mondhatja magát, mert enyhébb tüneteket produkált, de még a mai napig is szenved néhány tünettől. A szaglását és az ízlelését ugyanis, még nem nyerte vissza teljes egészében, így meglátogatta újra a kezelőorvosait.

A herceg próbál a mai napig is példát mutatni, így betartja a távolságtartási előírásokat, március óta figyelmesebb a higiéniát illetőleg és igyekszik minden hasonló helyzetben lévő sorstársának erőt adni a teljes gyógyulásért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

?They are Britain at its best.? ???? The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall today visited Gloucestershire Royal Hospital and thanked key staff who have been working on the frontline of the COVID-19 pandemic. Their Royal Highnesses spoke to a range of healthcare professionals including clinicians, volunteers, junior doctors and members of the domestic team. During the socially-distanced visit, The Duchess said: ?There is nothing like being able to thank the NHS staff face-to-face even if the choreography is a little bit different! They are Britain at its best.? The Prince also praised the ?marvellous cooperation? of all involved. ???? PA

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés,