13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Károly herceg könnyes szemmel ment haza Fülöp herceg látogatása után

2021. február 21.
59.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Fülöp herceg néhány nappal ezelőtt önként ment be a kórházba, miután napokig rosszul érezte magát és szerette volna, ha biztonságos helyen, orvosok közelében lehet, mindezt csakis elővigyázatosságból, most pedig Károly herceg a látogatása után könnyes szemmel távozott tőle.

Fülöp herceg 99 éves és már nem ez az első alkalom, hogy kórházban tölt néhány napot.

Az edinburghi herceg a híresztelések szerint jól van és Károly herceg könnyes szeme is inkább arra utal, hogy érzelmileg fakadt ki, mivel hónapok óta nem találkozott az apjával.

Károly herceg könnyes szemmel ment haza Fülöp herceg látogatása után - 2. kép



A karácsonyi időszakot is külön töltötték, hogy a teljes család biztonságban tudja köszönteni az új évet, azóta pedig számos munka és egyéb kötelezettségek miatt nem tudtak személyesen szót váltani. Az a szituáció pedig, miszerint az új év első találkozása kórházi keretek között zajlott, nem éppen egy kellemes újraegyesülés Károly herceg személyének sem.
önként ment be a kórházba, miután napokig rosszul érezte magát és szerette volna, ha biztonságos helyen, orvosok közelében lehet, mindezt csakis elővigyázatosságból, most pedig Károly herceg a látogatása után könnyes szemmel távozott tőle.

Fülöp herceg 99 éves és már nem ez az első alkalom, hogy kórházban tölt néhány napot.'>