0 ℃Tiszta idő
2020. június 03., szerda • Klotild

Justin Bieber kitálalt az érzelmi hullámvasútjának az állomásairól

Szofi Kakuk , 2019. szeptember 04.
Justin Bieber nemrégiben arról nyilatkozott, hogy átértékelődtek benne az elmúlt évek és egy olyan személyiségfejlődés kellős közepén tart, ahol a régi sérelmek felszakításával már szerencsére megküzdött.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Justin egy friss közleményben mesélt a gyermekkoráról, arról, hogy milyen volt 13 évesen a világ egyik legkedveltebb és legsikeresebb énekesének lenni, de közben elveszíteni a körülötte lévő szeretett személyek bizalmát is. A 'Baby' slágerrel berobbant kanadai popsztár sok mindent megbánt az elmúlt években, ráadásul arról is őszintén mesélt, hogy 19 évesen ismerte és már fogyasztotta is a legkeményebb drogok egyes fajtáit.

A számotvetés közepette burkoltan Selena Gomez is a terítékre került. Az énekes hálás a mostani helyzetéért és azért, hogy így is voltak olyan személyek az életében, köztük a felesége Hailey Baldwin is, akik nem mondtak le róla. Úgy tűnik, hogy az esküvő előtt Justin szeretett volna a múlt terheitől megszabadulni, ezért döntött úgy, hogy bővebben beszél a magánéletének a sötétebb bugyrairól, amit most nem rejtett véka alá.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!