12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Justin Bieber kitálalt az érzelmi hullámvasútjának az állomásairól

2019. szeptember 04.
10.6441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Szofi Kakuk profilja, adatai
Szofi Kakuk
Justin Bieber nemrégiben arról nyilatkozott, hogy átértékelődtek benne az elmúlt évek és egy olyan személyiségfejlődés kellős közepén tart, ahol a régi sérelmek felszakításával már szerencsére megküzdött.

Justin egy friss közleményben mesélt a gyermekkoráról, arról, hogy milyen volt 13 évesen a világ egyik legkedveltebb és legsikeresebb énekesének lenni, de közben elveszíteni a körülötte lévő szeretett személyek bizalmát is.

A 'Baby' slágerrel berobbant kanadai popsztár sok mindent megbánt az elmúlt években, ráadásul arról is őszintén mesélt, hogy 19 évesen ismerte és már fogyasztotta is a legkeményebb drogok egyes fajtáit.

A számotvetés közepette burkoltan Selena Gomez is a terítékre került. Az énekes hálás a mostani helyzetéért és azért, hogy így is voltak olyan személyek az életében, köztük a felesége Hailey Baldwin is, akik nem mondtak le róla. Úgy tűnik, hogy az esküvő előtt Justin szeretett volna a múlt terheitől megszabadulni, ezért döntött úgy, hogy bővebben beszél a magánéletének a sötétebb bugyrairól, amit most nem rejtett véka alá.