9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Jim Carrey addig nem borotválkozik meg, amíg a járvány tart

2020. március 27.
17.1771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Merész, de egyben talán optimista kijelentést is tett a nagyvilágnak Jim Carrey, aki a Twitteren keresztül jelentette be, hogy addig nem hajlandó leborotválni a szakállát, amíg a járvány, illetve a kapcsolódó karantén tart.

Mivel ez még hetekig is elhúzódhat - pláne Amerikában, ahol csak most robbant a vírus -, nem kizárt, hogy a színész hamarosan újra nagy szakállat növeszt majd, noha a Twitterre feltöltött fotója alapján egyelőre még csak laza borostával büszkélkedhet.

Carrey szerint a jövőben rendszeresen posztol majd a mikroblogon arról, hogy hol tart az akciója, ezáltal mindenki megcsodálhatja majd teljesen értelmetlen átalakulását, miközben arra kéri férfitársait, hogy ő is csatlakozzanak hozzá.


I?m growing a beard until we all go back to work. I?ll post reg pics so you can marvel at the miracle of my meaningless transformation. Normally, I try to stay on the cutting edge of entertainment. Now I shall conquer the uncutting edge. Please join me. #letsgrowtogether pic.twitter.com/UaLQjwlGfh

— Jim Carrey (@JimCarrey) March 23, 2020