Jennifer Lawrence szerint a sztároknak nem kellene folyamatosan hazudniuk önmagukról

Brauny , 2018. szeptember 14.
Ismét csúnyán beszólt egész Hollywoodnak Jennifer Lawrence, aki minden eddiginél élesebb kritikát fogalmazott meg azokkal a sztárokkal szemben, akik folyamatosan hazudnak maguknak és az egész világnak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A színésznő szerint ugyanis nagy probléma, hogy a sztárok többsége folyamatosan hamis képet fest le magáról a világ előtt, ezáltal úgy véli, hogy a hírességeknek sokkal őszintébbeknek kellene lenniük a rajongókkal, ha a saját testükről van szó.

Jennifer Lawrence szerint ugyanis a sztárok hajlamosak arra, hogy elhitessék az emberekkel: ha tökéletes testet akarnak, ahhoz nem kell sem edzeni, sem diétázni, ami nyilván probléma, noha ő is tisztában van azzal, hogy ha állandóan pizzákról meg sült csirkékről beszélnének, akkor követőik elveszítenék magabiztosságukat.

A híresség kiemelte persze, hogy a különféle filmpremierekre vagy például az Oscar-gálára ő is mindig nagy diétákkal készül, hogy jól mutasson, noha ő ezt soha nem titkolta el rajongói elől, pláne mert szerinte megmarad egészséges határokon belül.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!