Jennifer Anistonnak nem tört össze a szíve legutóbbi szakítása után

Brauny , 2018. augusztus 02.
Bár Jennifer Aniston egészen ritkán ad interjúkat, amikor azonban erre szánja magát, a 49 éves színésznő rendszerint hajlamos kibeszélni az egész életét, így egy interjúban nemrégiben tönkrement házasságát kezdte ecsetelni.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Jennifer kiemelte például, hogy bár mindenkit meglepett, amikor szakítottak Justin Theroux-val, az ő szíve azonban mégsem tört össze, aminek bizonyára megvolt az oka, egyedül talán csak azt bánta, hogy ismét elpazarolt pár évet az életéből.

Merthogy a színésznő is nagyon szeretne már gyermeket, az interjúban pedig elmondta, hogy csak azért nem vállalt eddig, mert nem találta meg a megfelelő férfit, tehát nem valamiféle egészségügyi probléma vagy karrierista eszmék állnak a háttérben.

A beszélgetés során Jennifer beszélt a manapság népszerű szexuális zaklatás témájáról is, ezáltal kiemelte, hogy bár rengeteg színész megkörnyékezte, azonban az ő taktikája az volt, hogy egyszerűen hátat fordított nekik, de azt elismerte, hogy Hollywoodban a nemi megkülönböztetés nagyon kiemelkedő szerepet játszik.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!