24 °Cszórványos felhőzet
2020. augusztus 12., szerda • Zsuzsanna, Tiborc

Jennifer Aniston nem érti, hogy az emberek miért nem veszik fel a maszkjukat

Brauny , 2020. július 02.
Alaposan kifakadt az Isntagramon keresztül Jennifer Aniston azzal kapcsolatban, hogy főként az Egyesült Államokban milyen komoly gondot okoz a koronavírus elleni küzdelem terén az, hogy az emberek egyszerűen nem hajlandóak felvenni a maszkjukat.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Ezzel pedig az emberek maguknak intézik el, hogy érkezzen a második hullám, Jennifer Aniston pedig stílusosan egy maszkos képpel fejtette ki, hogy tudja mennyire kényelmetlen dolog, de a boltok zárása, a munkahelyek megszűnése vagy az egészségügyi dolgozók túlhajszolása lényegesen nagyobb probléma.

Arról nem is beszélve, hogy konkrétan hányan halnak bele a vírusba. Szerinte az emberek félnek tőle, hogy a maszk viselésével elveszítik a jogaikat, de nem szabadna politikai kérdést csinálni a dologból, így arra kért mindenkit, hogy ha lehet, akkor vegye fel azt a maszkot, és bátorítson a környezetében is erre mindenkit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I understand masks are inconvenient and uncomfortable. But don?t you feel that it?s worse that businesses are shutting down... jobs are being lost... health care workers are hitting absolute exhaustion. And so many lives have been taken by this virus because we aren?t doing enough. ? ? I really do believe in the basic goodness of people so I know we can all do this ?? BUT still, there are many people in our country refusing to take the necessary steps to flatten the curve, and keep each other safe. People seem worried about their ?rights being taken away? by being asked to wear a mask. This simple and effective recommendation is being politicized at the expense of peoples? lives. And it really shouldn?t be a debate ???? ? ? If you care about human life, please... just #wearadamnmask ?? and encourage those around you to do the same ??

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!