0 ℃Tiszta idő
2020. május 29., péntek • Magdolna

Jennifer Aniston egy egyszerű szettben is képes tündökölni

Szofi Kakuk , 2019. október 12.
Jennifer Aniston a Variety magazin egyik gáláján vett részt és egy igen egyszerű ruhában jelent meg. Jen híres arról, hogy a saját maga divatját követi, amit ezen az estén is tartott.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A gálán olyan hírességek kaptak helyet, akik erős nőként állnak bele különféle ügyekbe, legyen az egy jótékonysági program vagy valamilyen közösségépítő tevékenység. Így, ezen az eseményen sorakozott fel sokak kedvence Jen is, aki hosszú évek óta vesz részt jótékonysági események szervezésében, ahol a gyermekek kapják a fókuszt. A programhoz hűen ezért, a színésznő számára egyáltalán nem az volt a fő célj, hogy magát tegye ki a kirakatba, hanem az esemény alapjául szolgáló célok kapjanak nagyobb figyelmet.

Jennifer Aniston egy egyszerű szettben is képes tündökölni - 2. képJen függőleges csíkozású ruhája a nőies vonalait is kiemelte, de mindezt úgy, hogy a vonásai diszkréten tündökölhettek. A márka ebben az esetben Alexander McQueenhez köthető. A színésznőtől elvárt sikk és elegancia természetesen az elmúlt évtizedek rutinjának is köszönhető, de Jen így is mindig meg tudja lepni a követői egy-egy jól kiválasztott és az eseményekhez passzoló ruhaválasztással.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!