13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

James Van der Beek és családja elköltözött a nagyvárosból

2020. október 15.
34.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztően nagy nehézségeken ment keresztül az elmúlt években James Van der Beek és családja, a Dawson és a haverok ismert színésze ezért úgy határozott, hogy új életet kezdenek, és a családdal együtt elhagyják Los Angelest, hogy mindig a természetben lehessenek.

Erről posztolt most képeket a színész, aki a valóban hangulatos texasi tájképek mellett egy hosszú történetet is írt, melyben leírta, hogy két hónapban két kisbabát is elveszítettek feleségével, a múlt karácsonyt abban a rettegésben élték, hogy párjának daganata van, miközben egy táncos műsorból is idő előtt kitették őt.

Az egészet tetézte, hogy meghalt az édesanyja is, ami arra ösztönözte őket, hogy maguk mögött hagyják a rohanó és egészségtelen városi életet, és jelentős változást hozzanak az életükbe, ami úgy tűnik, hogy sikerült nekik.


we?ve landed. In the last ten months, we?ve had two late-term pregnancy losses, each of which put @vanderkimberly in the hospital, we spent Christmas break thinking she had a tumor (the doctor was wrong, thank god), I was prematurely booted off a reality dancing show I was favored to win in front of the whole world, and my mom died. And a shut-down. All of that led to some drastic changes in our lives, and dreams, and priorities... and landed us here. Overflowing with profound gratitude today.

James Van Der Beek (@vanderjames) által megosztott bejegyzés,