0 ℃Tiszta idő
2020. június 06., szombat • Norbert, Cintia

Ittas vezetés miatt tartóztatták le Debby Ryan-t

Brauny , 2016. április 14.
Egészen hihetetlen híreket közölt az E! News Debby Ryan-ről, a Disney által már gyermekként felfedezett és alkalmazott hírességről, akit nemrégiben ittas vezetés, és ilyen állapotban történő balesetokozás miatt tartóztatott le a Los Angeles-i rendőrség.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A mindössze 22 éves színésznő ugyanis még április 5-én Audijával csúnyán belerohant egy szabályosan közlekedő Mercedes Benz-be, aminek hatására a kiérkező rendőr megszondáztatta, majd az 0,08-as véralkoholszintet mutatott, ami nem egy-két sör vagy egy-két pohár bor után jelentkezik.

A sztár jogosítványát azonnal elvették, és eljárást is indítottak ellene, de 100 ezer dolláros óvadék letétele után Debby szabadlábon védekezhet, amit elsődlegesen annak köszönhet, hogy a baleset nem járt súlyos személyi sérüléssel.

A híresség egyébiránt most szerdán maga is írt minderről saját Twitter-oldalán, ahol elnézést kért a rajongóitól, amiért sokaknak csalódást okozott cselekedetével, hiszen tudja, hogy mennyien felnéznek rá, ám ő visszaélt az emberek bizalmával.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

eperjam • Überbrutál #2 • 4 éve, 6 hónapja és 2 napja

22 évesen ilyet tenni? Szörnyű.

krisztike • Überbrutál #1 • 4 éve, 6 hónapja és 2 napja

Nagyon helyes. Így kell az ilyen emberekkel bánni.