7 °C
borús égbolt
2024. április 24., szerda
György

Itt az első bemutató Kesha és Zedd közös daláról

2016. április 29.
4.6031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Habár még csak pár nappal ezelőtt hallottunk arról, hogy Kesha és Zedd közös dalon dolgozik, most azonban már bárki bele is fülelhet egy kicsit a produkcióba, amelynek középpontját az énekesnő egy régi nótája, a True Colors adta.

Kesha ugyanis úgy gondolta, hogy lényegesen több van ebben a dalban, mint amit ő vagy egykori producere tavaly kihozott belőle, ezáltal most Zedd oldalán újra felvette, hogy az év egyik nagy slágere lehessen belőle.

Hogy valóban így lesz-e, azt egyelőre még nyilván korai lenne megállapítani, ellenben Kesha már most bemutatott róla egy rövidke teasert, amely alapján már most tudjuk, hogy klip is készülődik a dalhoz, amely első hallásra igencsak jóra sikerült.

Ha pedig mindez nem lenne elegendő, a videón azt láthatjuk, amint Kesha igencsak összeszedte magát az elmúlt hetekben és hónapokban mutatott megjelenéséhez mérten, ezáltal a popsztár ránézésre még talán soha nem volt olyan boldog, mint most.

Az új nótája kapcsán pedig egyelőre csak annyi kommentárt fűzött, hogy ez több mint egy dal, ez egy nyilatkozat az ő igazáról.