12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ismét visszatér a képernyőre Bochkor Gábor

2014. március 13.
2.8141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Hamarosan már nem csak hangját hallhatják rajongói a legendás Bumeráng műsorvezetőjének, avagy Bochkor Gábornak, a rádiós celeb ugyanis áprilistól két év kihagyás után ismét visszatér a televízió képernyőjére, méghozzá egy új műsor kedvéért.

A TV2 ugyanis a jelenleg is futó valóságshow-k mellett egy újabb hasonló műsorral szeretné megörvendeztetni a TV nézőket, méghozzá Apák gyesen címmel, amelyben azt kívánják bemutatni, hogy miként élik meg egyes hírességek az apaságot.

Érdekesség, hogy Bochkor Gábor korábban úgy vonult vissza a televízió képernyőjéről, hogy oda csak különleges feladat esetén tér vissza, így vélhetően az apaság bemutatása éppen elég különleges volt számára ahhoz, hogy elvállalja a szereplést.

Az Apák gyesen első részeit egyébiránt már a napokban leforgatták, így minden készen áll arra, hogy áprilisban egy újabb valóságshow indulhasson el a TV2 műsorán, amelyben Bochkor Gábor mellett olyan ismert apukák szerepelnek majd, mint például Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.