13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ismét téma: Visszatérhet David Beckham?

2014. június 06.
2.3911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Az egész futball- és celebvilágot alaposan meglepte, amikor valamivel több mint egy évvel ezelőtt David Beckham bejelentette visszavonulását, de a BBC újságíróinak nemrégiben olyan utalásokat tett, miszerint a jövőben talán felfüggeszti pihenőjét.

Az idén 39 éves sztárfocista ugyanis arra készül, hogy saját focicsapatot alapítson Miamiban, és amint elmondta, egyelőre nem tud olyan klubtulajdonosról, aki egyben játszana is saját csapatában, de ez szavai szerint nem kizárt, hogy hamarosan megváltozik.

Beckham az újságíróknak elmondta, hogy gyakran eljátszik a visszatérés gondolatával, de főként azokon a kosármeccseken, amikor látja, hogy a sztárjátékosok milyen felszabadultan képesek mozogni a pályán.

Ekkor állítása szerint gyakran felteszi magának a kérdést, miszerint vajon ő is képes lenne rá?

Hogy Beckham végül meglépi-e a visszatérést, az határozottan még nem derült ki, de az biztos, hogy addig sem unatkozik, a háttérben ugyanis vagy saját fehérnemű-kollekcióján dolgozik, vagy a UNICEF-nél jótékonykodik, vagy mindent megtesz azért, hogy egyre nagyobb népszerűségre tegyen szert a labdarúgás.