13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ismét munkába állhat Vilmos herceg

2014. július 23.
1.7661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Noha világviszonylatban is tetemes vagyon áll mögötte, Vilmos herceg egyes források szerint nemrégiben mégis úgy döntött, hogy visszatér munkájához, így szeptembertől hercegi teendői mellett hetente négy napot mentőhelikopter-pilótaként dolgozik majd.

A hír egyelőre nem hivatalos, de több informátor is megerősítette, hogy Vilmos herceg hamarosan megkezd egy több hetes kiképzést, aminek köszönhetően szeptembertől a kelet-angliai légi mentők egyik pilótájaként áll munkába.

Hogy Vilmos herceg miért döntött az ismételt munkába állás mellett, azt nem tudni, de érdemes kiemelni, hogy mindössze négy napot dolgozik majd egy héten, munkájáért cserébe pedig 16 millió forintos fizetést vehet fel minden hónapban.

Mivel leendő munkahelyének központja alig néhány kilométerre található Vilmos herceg Anmer Hallban található vidéki házától, ezért máris megindult a találgatás, hogy a pár talán oda teszi át székhelyét a Kensington-palotából, ahol állítólagosan sem Vilmos, sem Katalin hercegnő nem érzi túl jól magát.