0 ℃Tiszta idő
2020. június 04., csütörtök • Bulcsú

Ismét gyereket vár Béres Alexandra

Brauny , 2014. április 01.
Saját közösségi oldalán számolt be nemrégiben a jó hírről Béres Alexandra, miszerint a lombik-programnak köszönhetően a fitneszguru ismét teherbe esett, így harmadik hónapja immáron második gyermekét várja.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Alexandra a Facebookon nyíltan beszélt arról, hogy természetes úton párjával nem vállalhatnak gyermeket, azonban a lombik-program segítségével, noha nem is elsőre, de sikerült ismét teherbe esnie, ami azért óriási örömhír számukra, mert bár nagyon szerettek volna párjával még egy gyermeket, a korábbi orvosi nyilatkozatok után egyáltalán nem voltak biztosak abban, hogy újra megtörténhet a csoda.

Béres Alexandra elsődlegesen orvosának tulajdonítja ezt a csodát, aki szaktudásával képes volt felülírni a szabályokat, és bár még a szűrővizsgálatok előtte állnak, a három hónapos pici már látszik az anyuka pocakján is.

A fitneszguru mindenkit arra kért, hogy szurkoljanak neki azért, hogy minden rendben menjen, hiszen egyrészt már kislánya is tudja, hogy testvére lesz, másrészt pedig nagyon régóta vártak már erre, így nem is kívánhatnának nagyobb boldogságot egy egészséges kisbabánál.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

blondi • Überbrutál #2 • 6 éve, 8 hónapja és 15 napja

Kedves nő, biztos jó anyuka is!

Gizus • Überbrutál #1 • 6 éve, 8 hónapja és 15 napja

Gratula nekik. Egyébként hány éves már?