8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Ismét gyereket akar Charlie Sheen

2014. július 16.
2.2071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Hatodszorra is szeretne gyereket Charlie Sheen, avagy A két pasi meg egy kicsi egykori sztárja, aki volt pornósztár menyasszonyával közösen jelentette be az örömteli hírt.

Sheen ugyanis néhány héten belül oltár elé vezeti Scottine Rossi-t, avagy a híres, ám szakmájával már szakított pornószínésznőt, aki egy interjúban elárulta, hogy amint lezajlott a menyegző, párjával azonnal rákészülnek a baba-projektre, ami Charlie Sheen esetében már a hatodik apróság lesz.

Noha a színész a múltban inkább alkoholproblémáiról és kábítószeres botrányairól volt híres, de beszámolók szerint mindig is ügyelt arra, hogy gondoskodjon meglévő öt gyermekéről.

Sheen első, már felnőtt lánya még Paula Profittól született, ezen felül pedig van két lánya Denise Richards-tól, valamint két iker-fia Brooke Muellertől, akivel éppen két éve szakított igencsak viharos körülmények között.

Scottine Rossi, avagy az új menyasszony szerint Charlie ma már teljesen más ember, mint régen, kitűnően bánik jelenlegi gyermekeivel, nagyon jó apa, így nincs akadálya annak, hogy ő is egy újabb kis lurkóval ajándékozza meg jövendőbeli férjét.