7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Ismét gitárt ragadott Som Lajos, hogy elbúcsúzzon eddigi életétől

2014. január 13.
2.3171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Szomorú, hogy míg külföldön az egykori sztárok ma kacsalábon forgó palotákban tengetik mindennapjaikat, addig az olyan ismert magyar művészek, mint a Piramis egykori gitárosa, avagy Som Lajos öregkorára olyan súlyos pénztelenségtől szenved, hogy kénytelen volt egy állami idősek otthonába költözni, ahol állandó gondoskodás vár majd rá.

Som Lajos, aki a történtek ellenére sem veszítette el életkedvét, mindennek hatására 10 év után ismét gitárt ragadott, méghozzá annak érdekében, hogy egy utolsó dalban foglalja össze eddigi életét, és elbúcsúzzon tőle, a rocklegenda ugyanis a jövőben már nem kíván zenéléssel foglalkozni.

A Piramis egykori zenésze saját bevallása szerint olyannyira ragaszkodik, és ragaszkodott is mindig gitárjához, hogy a rendszeres anyagi gondjai ellenére is inkább nem evett, vagy nem fizette be csekkjeit, de hangszerétől nem volt hajlandó megválni.

Som Lajos elmondta, hogy egyetlen vágya van, mégpedig megélni hogy Niki lányának - akit már évek óta nem látott, mert külföldön él - megszülessen első gyermeke, és nagyapa lehessen, saját édesapjának - akit a művész végtelenül tisztelt - ugyanis nem adatott meg ez a csodás pillanat.