13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Ismét elvonón Ozzy Osbourne

2014. október 27.
4.3031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Ozzy Osbourne, avagy a Black Sabbath legendás énekese egy igazi rocklegenda, aki valóban a rocksztárok életét éli, ezáltal 40 éven keresztül ivott, drogozott és cigarettázott annyit, amennyi csak beléje fért.

Az orvosok a mai napig sem tudják, hogy Ozzy miként maradhatott életben, de vélhetően sokat köszönhetett feleségének, Sharonnak, akitől a legfrissebb hírek szerint most újabb ultimátumot kapott, így bár a drogoknak évekkel ezelőtt búcsút mondott, de az alkoholt még nem tudta letenni a rocksztár - legfeljebb csak rövid időre.

Ozzy Osbourne ezáltal most újra alkoholelvonóra jár, de már maga sem tudja megszámlálni, hogy hányadik alkalommal próbálják meg leállítani a piáról.

Sőt mi több, akárcsak a múltban, úgy természetesen ezt az elvonót sem veszi teljesen komolyan, de mivel nem akarja elveszíteni a családját, vállalta az egészet.

Ozzy természetesen már az első alkalommal hozta a formáját, így bár az anonim alkoholisták klubjába jár a segítség érdekében, azonban nevetve mesélte az újságíróknak, hogy rocksztárként bizony elég nehéz névtelennek maradnia.