20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Ismét borzasztóan lefogyott Angelina Jolie

2013. december 05.
5.9631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Habár soha nem pocakjáról és hurkáiról volt híres Angelina Jolie, a legendás Tomb Raider Lara Croftját is megszemélyesítő színésznő, de az utóbbi időben még önmagán is túltett, a 38 éves sztár ugyanis borzasztóan vékony lett.

Jolie jelenleg legújabb filmjén dolgozik Ausztráliában, ami Unbroken címmel készülődik, ez pedig vélhetően olyannyira megviseli a sztárt, hogy még önmagához képest is vékony lett, a film forgatásáról legalábbis egy olyan kép látott napvilágot, ahol Angelina szó szerint borzasztóan néz ki, nem csak ruházata, hanem alakja is ijesztően csontvázszerű lett.

A színésznőt azonban vélhetően nem csak a munka viseli meg, hanem az is, hogy miközben ő Ausztráliában forgat, addig párja, avagy Brad Pitt Nagy-Britanniában dolgozik, hat gyerekük pedig kénytelen ingázni a két szülő között, hogy egyikükkel és másikukkal is töltsön egy kevés időt.

Hogy Jolie vajon szerepe miatt is leadott-e néhány kilót, arra egyelőre még nem kaptunk válaszokat, de bizonyára elsődlegesen a sok stressz és a pörgés, aminek köszönhetően így néz ki jelenleg a sztár:


kép'>Ismét borzasztóan lefogyott Angelina Jolie - 2. kép